چت روم

قالب





MY IP Location

MY IP Location

MY IP Location

MY IP Location

آپلود عکس تاریخچه کاراته سوکون ماتسومورا
مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

تاریخچه کاراته، سوکون ماتسومورا "بوشی" 
بر خلاف نظر برخی، بوشی ماتسومورا در 1797 به دنيا و در سال 1889 در‌گذشت. برخی از مورخان مدارکی پيدا کرده‌اند حاکی از اينکه بوشی ماتسومورا در سال 1809 به دنيا آمده است اما اين مطلب نمی‌تواند درست باشد، زيرا ما می‌دانيم که او در سن 92 سالگی دارفانی را وداع گفته است. بر اساس برخی منابع نام خانوادگی او بوشی کی‌يو بوده است. ماتسومورا در روستای ياماگاوا در شهر شوری اُکيناوا بزرگ شد. وی دورگه " چینی، اُکیناوایی" بود. در سال 1810 وقتی 14 ساله بود، ساکوگاوا در آکاتا به او آموزش می‌داد. بر طبق سنت آن زمان، پدر بوشی از ساکوگاوا خواست که آموزش پسرش را به عهده بگیرد. برخی‌ها می‌گويند وقتی ساکوگاوا می‌خواسته دفاع کردن مشت را با وی تمرین کند او را به درختی می‌بست بطوريکه نتواند تکان بخورد و بعد به او مشت می‌زد. روایتی است که می‌گوید، بوشی در خدمت خاندان شو بود و لقب ساتونوکی به او داده شد و بعدها نیز به لقب چی‌کوتوشی ارتقاء يافت و اين احتمالا دليلی است بر اينکه او لقب چی‌کودون را نيز داشته است.
بر طبق آداب و رسوم آن زمان پادشاه اُکیناوا میل داشت تا بوشی نام خانوادگی خود را عوض کند، به او موراماتسو "به معنی درخت کاج روستا" پيشنهاد شد اما سوکون از او خواست تا نام خانوادگی خود را به ماتسومورا "به همان معنی، با تلفظی دیگر" تغيير دهد و پادشاه نيز اين خواهش او را پذيرفت. ساکوگاوا تا آخر عمرخویش به او آموزش می‌داد "طبق روایتی به مدت چهار سال" و بعد از مرگ استاد، سوکون تمرینات خود را بطور انفرادی ادامه داد. 
ماتسومورا با خانمی به نام " يونامينه چیرو" از خانواده‌ای که به خاطر مهارتهای فنون رزمی‌شان معروف بودند ازدواج کرد. بر اساس فرهنگ و سنن آن زمان وی در سن 19 سالگی ازدواج کرد، يعنی در سال 1815. یونامینه می‌گفت که او هرگز حاضر نبوده با مردی ازدواج کند که نتواند او را شکست دهد و از قرار معلوم سوکون با او جنگيده و پيروز شده و اين دليلی شد بر اينکه او با سوکون ازدواج کند ( البته که او بايد سوکون را هم دوست داشته باشد!). داستان‌های جالب زيادی در مورد اين دو زوج وجود دارد.
کاراته شوری به وسيله بوشی ماتسومورا گسترش وسيعی يافت و امروزه شيوه‌های فراوان و مختلفی از شيوه اصلی شورین‌ریوی ماتسومورا به جا مانده است. بر خلاف برخی نظرهای ارائه شده بنظر می‌آید که روش شورین‌ریو همانی است که ماتسومورا تمرین و آموزش می‌داده.



این صفحه را به اشتراک بگذارید mohtava dar inja

:: موضوعات مرتبط: تاریخچه کاراته سوکون ماتسومورا , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:


آپلود عکس ★ ★ ★